Haberler


  • Aksa Elektrik Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kirazlı yenilenebilir enerji yatırımlarına ilişkin Dünya gazetesinden Mehmet Kara’ya konuştu.

    Aksa Elektrik Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kirazlı yenilenebilir enerji yatırımlarına ilişkin Dünya gazetesinden Mehmet Kara’ya konuştu.

    10.02.2022 00:00:00

    Yenilenebilir enerji yatırımlarına ilişkin Dünya gazetesinden Mehmet Kara’ya konuşan Aksa Elektrik Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kirazlı, “Enerjinin her alanında yer alan bir şirketiz. 2021 yılı itibarıyla başladığımız lisanssız GES projelerimize, 2022 yılında da daha fazla müşteriye ulaşma ve daha fazla kurulu güç hedefiyle devam edeceğiz. Lisanssız GES pazarında yıllık yeni kurulumlarda pazar payımızı yüzde 5 seviyelerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca, yine 2021 yılında başladığımız elektrikli araç şarj istasyonu operasyonlarımıza da 2022 yılında hız kazandıracağız. Bu yıl içerisinde 50 yeni noktada Aksa Şarj istasyonlarını hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde TOGG'un da hayatımıza girmesiyle birlikte artacak olan şarj istasyonu altyapısı ihtiyacında aktif rol alacağız. Aksa Elektrik olarak, yenilenebilir enerji odaklı yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

  • Genel Müdürümüz Murat Kirazlı, Petroturk TV 360 Derece Enerji Programı'na Konuk Oldu

    Genel Müdürümüz Murat Kirazlı, Petroturk TV 360 Derece Enerji Programı'na Konuk Oldu

    2.11.2021 00:00:00

    Genel Müdürümüz Murat Kirazlı, Petroturk TV Genel Yayın Yönetmeni Emin Kaya’nın Youtube‘da yayınlanan 360 Derece Enerji Programı’na konuk olarak enerji sektöründe yaşanan gelişmeleri ve Aksa Elektrik’in yatırımlarını anlattı.

  • Aksa Elektrik’ten Geleceğe Yönelik Çözümler

    Aksa Elektrik’ten Geleceğe Yönelik Çözümler

    1.04.2021 00:00:00

    Genel Müdürümüz Murat Kirazlı ‘’Aksa Elektrik olarak 2021’de yeni ürün ve hizmetlerimizle hem dijital hem geleneksel kanallardan müşterilerimizle buluşmaya devam edeceğiz’’ diyerek Capital dergisi enerji ekine konuştu.

  • Aksa Şarj Yolların Yeni Enerjisi

    Aksa Şarj Yolların Yeni Enerjisi

    1.04.2021 00:00:00

    Müşterilerimize sunduğumuz alternatif ve yenilikçi enerji çözümlerimizle, yeni bir iş modeline daha imza atarak elektrikli araç şarj istasyonlarıyla faaliyet alanımızı genişletmeye devam ediyoruz. Aksa Şarj markasıyla elektrikli araç şarj istasyonumuzu Trump AVM ve Trump Rezidans’ta kurarak hizmet vermeye başladık. Siz de yolların yeni enerjisi olan Aksa Şarj ile güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde elektrikli aracınızı şarj edebilirsiniz.

  • Hizmet Verdiğimiz Bölgeler Dışında Yüksek Büyüme Kaydettik.

    Hizmet Verdiğimiz Bölgeler Dışında Yüksek Büyüme Kaydettik.

    1.04.2021 00:00:00

    Genel Müdürümüz Murat Kirazlı, “Bölge dışı pazarda özellikle ticarethane müşteri segmentinde yenilikçi çözümlerimiz ve rekabetçi tekliflerimizle büyümeyi sürdüreceğiz.” diyerek Dünya gazetesine konuştu.

  • Fenerbahçe ve Aksa Elektrik’ten Büyük Anlaşma

    Fenerbahçe ve Aksa Elektrik’ten Büyük Anlaşma

    1.04.2021 00:00:00

    Fenerbahçe Spor Kulübü’yle yaptığımız anlaşma kapsamında Fenerbahçe Spor kulübü Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası’nda bulunan tesisine kurulacak olan güneş enerji sistemini, herhangi bir finansman ihtiyacı duymadan ve mevcut enerji maliyetlerinin üstüne çıkmadan anahtar teslim proje ile sahip olacak ve Aksa Elektrik’ten elektrik tedarik edecek.

  • Aksa Elektrik Müşterisini Çatıya Çıkartıyor.

    Aksa Elektrik Müşterisini Çatıya Çıkartıyor.

    1.04.2021 00:00:00

    Aksa Elektrik Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörümüz Hakan Uzun , tüketicilerin kendi elektriğini üretmeye teşvik eden anahtar teslim GES projeleri ile ilgili çalışmalarını Dünya gazetesine anlattı.

  • GittiGidiyor’un Tercihi Aksa Yeşil Enerji Oldu.

    GittiGidiyor’un Tercihi Aksa Yeşil Enerji Oldu.

    1.04.2021 00:00:00

    Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Aksa Elektrik’in yeşil enerji tarifesini tercih ederek Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası’nın (I-REC) sahibi oldu. GittiGidiyor, Aksa Elektrik’ten tedarik edeceği yeşil enerjiyle birlikte yıllık 246 bin ton karbon salınımının önüne geçerek 600’e yakın ağacın kesilmesini engelleyecek.

  • Aksa Elektrik’te Yeşil Enerji Dönemi Başlıyor.

    Aksa Elektrik’te Yeşil Enerji Dönemi Başlıyor.

    1.04.2021 00:00:00

    Aksa Elektrik olarak ticarethane ve sanayi grubundaki müşterilerimize özel hazırladığımız tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen yeşil enerjiyi tedarik etmeye başlayarak karbon salınımın azaltılmasına ve doğal kaynakların korunmasına yardımcı oluyoruz. Yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik tedarik etmek ve Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası’na (I-REC) sahip olmak isteyen müşterilerimiz, web sitemizden ya da 444 4 610 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilir.